Ko og Ko på vej til den store stad…

messe-i-kbh…men blot for en weekend :)

I tirsdags fik jeg tilbudt en stand på Baby- og småbørnsmessen i Øksnehallen i KBH – min gode konkollega Mie fra Naturebaby måtte melde fra i sidste øjeblik, så hun solgte mig standen for en stang lakrids. Så skulle der pludselig tænkes hurtigt og tages nogle hurtige beslutninger – alt mens jeg sad på kursus i Kolding og egentlig burde koncentrere mig om noget helt andet.

Min søde mand bakkede op og vi har nu fået ordnet overnatning, trailerleje osv – men for søren hvor er der meget at ordne og tænke på. Heldigvis har jeg fået en masse hjælp af Mie, og så må det jo gå som det går. Jeg har tidligere holdt mig til mindre steder og mere specifikt økologiske messer og markeder, så jeg må jo nok forvente at det her er noget lidt andet…:)

Nu kan jeg jo heldigvis godt lide at snakke om mine produkter og jeg synes det er utroligt hyggeligt at møde kunderne ansigt til ansigt – så når man lige ser bort fra den lille detalje, at det nok bliver praktisk talt umuligt at smutte fra for at gå på toilettet i 7 timer, så skal det såmænd nok blive fint nok :)

Jeg slår messeblæren til, og ser frem til at nå det jeg kan nå…og hilse på nogle af mine andre konkolleger, der kommer til messen.

Messen foregår i Øksnehallen på lørdag d. 10/10 og søndag d. 11/10 – begge dage fra 10-17. Du kan læse lidt mere om messen her!

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting