Archive for the ‘Ikke kategoriseret’ Category

Økologisk babytøj fra Living Crafts

Vidunderlig økologisk babytøj fra Living Crafts

Vidunderlig økologisk babytøj fra Living Crafts

Så er alle de nye varer fra Living Crafts vinterkollektion i økologisk babytøj endelig i butikken – med en smule forsinkelse :)

Farverne er holdt i lilla og petroleum, marine og bordeaux – rigtig flotte dybe farver – og der er både økologisk børnetøj og babytøj. Vægten ligger på de mere eksklusive  basisvarer, som superlækre frotté natdragter med fødder i de moderigtige farver, bodyer med søde striber og polkaprikker, bukser , trøjer og flotte stribede heldragter med trykknapper.

Det er Living Crafts 2. sæsonkollektion, og den er rigtig vellykket – farverne er perfekte og snittet er smart og praktisk. Delene kan kombineres på kryds og tværs og de små billeder går igen på alle modellerne i form af applikationer, broderier eller små tags.

Du kan se hele udvalget af økologisk babytøj hos Ko og Ko – økologi til børn!

En supergod erfaring…

Eksempel på stylesheet fra Green Baby

Eksempel på stylesheet fra Green Baby

Ko og Ko har egentlig altid været en basisvare-butik, men her til efteråret kommer der en masse nye varer i butikken der er mere sæsonprægede. Det var temmelig svært at vælge styles ud blandt et hav af flotte muligheder så jeg håber da at jeg får ramt noget af det rigtige…især har jeg jo, som drengemor, temmelig svært ved pigetøj :)

Her i sommer fik jeg den brilliante idé (hvis jeg skal sige det selv) at forsøge at samle en “shopping-gruppe”, folk fra lige præcis mit kundesegment, men spredt over hele landet og af forskellig grad af øko-freakiness. Og via Ko og Ko´s Facebook-side fik jeg samlet et ekspertpanel på 10 kvinder/mødre – fantastisk!

De skønne kvinder, hvor de fleste er kunder i butikken, fik tilsendt katalogerne på sommervarerne 2011 og har siden meldt tilbage med de styles de kunne finde på at købe – og det sjove er at de i mange tilfælde har været ret enige, og det i flere tilfælde var varer jeg ikke selv ville have valgt.

Find hjælp på Facebook

Find hjælp på Facebook

Nu bliver det så spændende at se om vi i fællesskab har valgt netop de ting der sælger – der er i hvert fald meget større sandsynlighed for at det rammer rigtigt nu end da jeg sad alene med det – det kan jeg så melde tilbage om til næste sommer…:)

 Men det har været en rigtig god lektion for mig i hvad man kan bruge netværk til, og at man ikke skal være bange for at spørge selv sine kunder til råds – de har bare været superglade for at få lidt insiderviden om hvad der kommer af nye varer.

En enkelt skrev endda at det ikke var mig der skulle takke hende, men omvendt eftersom det havde været smaddeskægt at være med…men jeg takker nu alligevel, for hjælpen er uvurderlig!