Svanemærkede professionelle opvasketabs

Svanemærkede opvasketabs

Svanemærkede opvasketabs

Problemer med opvaskemaskinen?

Opvasketabs erstatter opvaskepulver som kom frem sammen med opvaskemaskinerne til private husholdninger sidst i 60’erne. Opvaskepulver kan stadig købes i detailhandlen, men 9 ud af 10 opvaske sker i dag med tabs, som er mere koncentreret og vejer cirka det halve af den tilsvarende mængde opvaskepulver.

Opvasketabs kan opdeles i forskellige kategorier afhængig af hvem man spørger, men for den almindelige forbruger er det et valgt mellem almindelige opvasketabs, svanemærkede opvasketabs og økologiske opvasketabs.

Priserne varierer fra de billigste som koster ca. kr 0,75 pr tabs op til de dyreste tabs som koster ca. kr 2,50 f.eks. de økologiske opvasketabs fra Ulrich natürlich. Ind imellem disse yderpoler findes de kendte mærkevarer som f.eks. Neophos og Finish, men også et andet og anderledes interessant produkt.

På markedet for opvasketabs findes også et produkt for professionelt brug, som også er svanemærkede og ligger i en vandopløselig pose lige som almindelige tabs. Disse professionelle industri opvasketabs adskiller sig på flere måder.

  • Emballagen er hvid.
  • Der er ingen iøjnefaldende foto på pakningen.
  • Selve tabsen er hverken blå, grøn eller rød, den er bare hvid.
  • Produktet har intet navn.
  • Produktet indeholder kun få fyldstoffer.

Disse industritabs sælges institutioner og virksomheder, hvor effekten er vigtigere end noget andet, men en enkelt forhandler går en anden vej. Hos DEXUS kan du som privat person selv købe disse tabs, for de kan bruge til alle typer opvaskemaskiner, så uanset om du har en AEG, Bosch, Elektrolux, Siemens, Whirlpool eller noget andet, så kan disse opvasketabs bruges.

Tabsene kan ikke kende forskel på maskinerne og de gengælder dit valg ved at give dig rent service, porcelæn, bestik og ikke mindste glas, og tabsene gode mod maskinerne for industritabsene indeholder kun få fyldstoffer, som oftes aflejres i udtræksskinnerne.

Har du det mindste problem i dag, så start med at øge temperaturen til 50-60 grader, hvis det ikke ændre noget, så skift til et andet fabrikat. Når du har indkøbt et andet fabrikat, så er resultatet først helt synligt efter 3-4 gennemkørte programmer med de nye produkt.

Du kan hos DEXUS købe svanemærkede opvaske industri opvasketabs, men også de føromtalet økologiske tabs fra Ulrich. Er du mere til de kendte mærkevarer, så kan de købes i alle dagligvare butikker.

 

 

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting