Archive for the ‘OlineArt’ Category

House Doctor æsker

Så er de nye House Doctor æsker på lager!

House Doctor æsker er super populære og elsket især blandt kvinder og piger i alle aldre.  Jeg tror det med æsker er en kvindeting – Vi elsker at have styr på alle vores småting og nips. Og når så æskerne så ovei købet er så lækre, som dem fra House Doctor, så er det jo bare endnu bedre!

House Doctor æsker til ethvert formål.

House Doctor har denne gang tænkt i andre størrelser og faconer end de normalt gør. Du finder denne gang udover firkantede æsker også runde æsker og æsker med ruminddeling. Derudover kan du også få æsker med rude og dokument æsker.

Facebook folket har talt.

Jeg lagde en rundspørge ud på min Facebook side, for at høre om folk helst vil købe House Doctor æsker i sæt, eller de selv helst vil blande æskerne på kryds og tværs. Der kom et entydigt svar – Man vil helst kunne blande æskerne, så det er nu muligt hos Oline Art.

House Doctor æsker

House Doctor æsker

House Doctor gavepapir

House_Doctor_gavepapir

Hvis man kan sige at gavepapir er trendy, er House Doctor gavepapir så absolut et godt bud. House Doctors gavepapir er meget kraftigt, og på hver rulle får du ikke mindre end 2 forskellige designs!

Flotte personlige gaver.
Når man skal give en gave er indpakningen faktisk halvdelen af glæden ved at få. Jo flottere en gave er pakket ind, jo større er glæden ved gaven. Kender du ikke det, når du f.eks. juleaften kigger på alle de smukke gaver under træet og håber den flotteste gaver er til dig? Med House Doctors gavepapir har du muligheden for at gøre indpakningen lidt mere spændende ved at udnytte begge sider af papiret. House Doctor har i øvrigt designet de smukkeste gavebånd, der passer til gavepapiret.

Andre kreativivteter med gavepapir.
House Doctors gavepapir er meget velegnet til andre ting end at pakke gaver ind i. Du kan bruge det til f.eks. sættekasser, lave decoupage på møbler, vaser og lamper. Du kan også bruge det til papirklip og til at beklæde skoæsker med. Kun fantasien sætter grænser…

House Doctor julepynt

Så smukt som i gamle dage…

House Doctor julepynt

House Doctor julepynt

House Doctor julepynt er som taget ud af din mormors julekasse. Det emmer af gamle dage og svundne tider. House Doctor julepynt er nostalgi, kitsch, sjove indslag og ikke mindst super farverigt!

 

Hvordan skal juletræet pyntes i år?

Hvis du skal have et trendy juletræ i år, skal du sørge for ingenting passer sammen… Det er altså slut med at holde sit julepynt i udelukkende rødt og guld. I stedet skal du tænke i retrostilen og hænge alle mulige forskellige figurer og kugler på. Hvis du skal have lyskæde på træet, må den meget gerne være med kulørte lys, der passer til julepynten. Hold dit julepynt i skarpe farver og også gerne neon farver. Derfor kommer du ikke uden om House Doctors julepynt i år.

 

Ornamenter og julefigurer

House Doctor har designet en række smukke og til tider lidt “skøre” ting til dit juletræ. Du kan bl.a. få en smuk påfugl i skønne farver, en glad julegris og ikke mindst cup cakes julekugler. I år skal juletræet pyntes i et væld af farver og figurer. House Doctor har også skævet til østen, og har designet en serie orientalsk inspireret julepynt. Du kan bl.a. få japanske dukker i 5 flotte farver.

Med ønsket om en glædelig “House Doctor” jul…

Liebe greb og knager

Liebe greb og knager

Liebe greb og knager

På mit besøg på Formland messen i Herning faldt jeg også over Susan Liebe.

Susan Liebe laver det skønneste keramik, og især hendes greb og knager, kunne jeg ikke stå for.

Susan Liebe greb og knager fåes i 6 forskellge farver – 5 forskellige størrelser og 3 forskellige mønstrer. De findes med stjerne, tern og dots.

Liebe grebene kan både fåes som skuffegreb til brug på skabe og skuffer, og du kan få dem som knager, der monteres direkte i væggen.

Jeg er personligt helt vildt med Liebes greb, og derfor skal du på lågerne i mit køkken. Jeg viser jer selvfølgelig et billede af det, når jeg har fået dem skiftet!

Anne Black greb og knager

På Formlandmessen i august faldt jeg over 2 super dygtige keramikere. Den ene er Anne Black.

Anne Black har lavet de smukkeste knager og skuffegreb i keramik med dots eller flowers.

Anne Black greb og knager

Anne Black greb og knager

De er virkelig flotte. Især hvis du blander farver og mønstrer!

Når du køber Anne Black greb og knager vælger du selv om du vil have dem leveret som skuffegreb til f.eks. kommoder eller køkkenlåger eller du vil have dem leveret som knager, der monteres direkte på væggen.

Du kan i øvrigt få grebene i 2 forskellige størrelser.

Re-design dine møbler

Skuffegreb fra House Doctor

Skuffegreb fra House Doctor

Idag er det super populært, at give sine gamle møbler nyt liv ved hjælp af maling, papir og skuffegreb.

Kreativ bolig indretning fylder mere end nogensinde. Et moderne hjem idag, skal fremstå med personlighed og skønne farver. Krisen har fået os til at genbruge mere, og det gælder selvfølgelig også indenfor boligindretning.

Tips til hvordan du let fornyer din bolig:

Mal din mormors gamle kommode og skift skuffegrebene ud.

Tapetsér dine garderobe skabe indvendig og udvendig med tapet eller kraftigt gavepapir.

Sy nye puder.

Betræk din gamle sofa med stof med f.eks. smukke blomster.

Find et stort lærred og betræk det med et stykke smukt stof. Lynhurtig måde at få nyt “kunst” til dine vægge.

Ombetræk dine spisebordsstole og mal dem gerne i hver sin farve.

Der er altså ingen undskyldning for at komme igang. Bring dit hjem up-to-date med få virkemidler, som maling, stof, gavepapir og nye skuffergreb.

House Doctor Moments 2010

House Doctor nyheder hos Oline Art

House Doctor nyheder hos Oline Art

 

Endelig har House Doctor offentlig gjort deres nye efterårs kollektion. Og tro mig, den er ikke kedelig.

Kollektionen denne gang er inspireret af naturen, både hvad angår farver og materialer. Looket er råt, simpelt og overraskende.

Nogle af de mest anvendte materialer er træ og jern.

Derudover er genbrug også noget af det nye. Hvad siger du f.eks. til en skrig gul avis holder lavet af gamle cykelstativer?

De første nyheder kommer i butikken indenfor de næste 14 dage.

Mens vi venter, kan du se og lade dig inspirere af alle de nye, lækre

House Doctor varer hos Oline Art.