House Doctor julepynt

Så smukt som i gamle dage…

House Doctor julepynt

House Doctor julepynt

House Doctor julepynt er som taget ud af din mormors julekasse. Det emmer af gamle dage og svundne tider. House Doctor julepynt er nostalgi, kitsch, sjove indslag og ikke mindst super farverigt!

 

Hvordan skal juletræet pyntes i år?

Hvis du skal have et trendy juletræ i år, skal du sørge for ingenting passer sammen… Det er altså slut med at holde sit julepynt i udelukkende rødt og guld. I stedet skal du tænke i retrostilen og hænge alle mulige forskellige figurer og kugler på. Hvis du skal have lyskæde på træet, må den meget gerne være med kulørte lys, der passer til julepynten. Hold dit julepynt i skarpe farver og også gerne neon farver. Derfor kommer du ikke uden om House Doctors julepynt i år.

 

Ornamenter og julefigurer

House Doctor har designet en række smukke og til tider lidt “skøre” ting til dit juletræ. Du kan bl.a. få en smuk påfugl i skønne farver, en glad julegris og ikke mindst cup cakes julekugler. I år skal juletræet pyntes i et væld af farver og figurer. House Doctor har også skævet til østen, og har designet en serie orientalsk inspireret julepynt. Du kan bl.a. få japanske dukker i 5 flotte farver.

Med ønsket om en glædelig “House Doctor” jul…

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting