Moderne stofbleer vinder frem

Moderne stofbleer bliver mere og mere populære, og flere og flere får mod på at prøve det af – skønt! :)

Interessen øges måned for måned

Jeg har hos Ko og Ko, som den største forhandler af moderne stofbleer herhjemme, et rimeligt godt indblik i brugen af stofbleer og kan se at det øges måned for måned efterhånden som der kommer mere fokus på.

Der er forskellige grupper på Facebook og en hel del forskellige stofble-blogs hvor du kan få flere oplysninger og hjælp til at komme i gang.

prøvepakke med stofbleer til hjemlån

Lån en prøvepakke med stofbleer hjem i 14 dage.

Lånepakkerne er et stort hit

I butikken er lånepakker med stofbleer konstant udlånt. De kan hjælpe til at få afklaret om stofbleer er noget for dig og din familie – og i mange tilfælde er det med positivt resultat.

Lånepakkerne indeholder et udvalg af forskellige moderne stofbleer, blebukser og tilbehør, og du har den hjemme i 14 dage. Det giver dig god mulighed for at få testet bleerne i din egen husholdning og på dit eget barn i stedet for blot at læse om dem.

Det en lånepakke dog ikke kan, er at give dig den fulde oplevelse af at bruge stofbleer, da der skal en del flere til for at kunne bruge dem døgnet rundt – men det kan give den en god fornemmelse for hvad det hele drejer sig om, hvordan stofbleerne virkelig ser ud, hvordan de skal vaskes osv.

Du kan også købe en prøvepakke med lidt forskelligt

Er du ikke interesseret i en prøvepakke til hjemlån kan du vælge at købe lidt forskellige stofbleer. Jeg vil altid anbefale dig at prøve bleerne af inden du investerer stort – ikke alle stofbleer passer til alle blebørn. Nogle er tykke, andre tynde, nogle tisser meget andre lidt.

Men prøv de bleer af du er interesseret i, så er du sikrere når du skal handle ind for alvor. Det er jo brandærgerligt at købe 25 bleer, det så ikke fungerer optimalt.

Kig på Stofble-Skolen for en masse gode tips til at komme i gang med stofbleer

Hvis du gerne vil vide om at komme godt i gang med stofbleer, kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på Stofble-skolen – der er samlet en masse nyttig viden, når du skal i gang. Der er en lille “ordbog” over stofble-lingoen samt en stofblevælger, der kan give dig et fingerpeg om hvilken stofble der kunne passe til netop jeres barn og behov.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting