Uren hud og Ansigtsmaske

Uren hud kan skyldes mange ting og denne artikel kommer ikke ind på kostvaner, alkohol, manglende søvn, stress, hormonforstyrrelser eller andre forhold som påvirke huden, men udelukkende hvad man kan gøre ved det.
Daglig pleje af huden
Når daglig vask af huden morgen og aften med enten lunkent vand eller milde sæber ikke længere slår til, så skal huden behandles i dybden. En bums eller hudorm opstår i dybden og bliver på et tidspunkt synlig på overfladen.
Når skaden er sket
Til dybdebehandling af huden findes flere typer af ansigtsmasker. Ansigtsmasker kan enten være i pulverform og kaldes for peel-off maske, lermaske eller ansigtsmaske. Fælles for disse ansigtsmasker er, at de skal blandes op med vand inden de påføres. En anden type maske er de flydende, som fås på tuber og er klar til brug.
Ansigtsmasker dybderenser
En ansigtsmaske tørrer fuldstændig op og huden vil føles meget tør. Den fine ler som er hovedingrediensen i de fleste ansigtsmasker suger i første omgang fugt op fra huden og sammen med fugten følger det fedt og snavs som har bundet sig til fugten.
Der findes en del produkter i denne kategori på markedet. Følg dette link og se de bedste dansk fremstillede produkter fra Badeanstalten, Beaute Pacifique, Munkholm og YAZ.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting