House Doctor æsker

Så er de nye House Doctor æsker på lager!

House Doctor æsker er super populære og elsket især blandt kvinder og piger i alle aldre.  Jeg tror det med æsker er en kvindeting – Vi elsker at have styr på alle vores småting og nips. Og når så æskerne så ovei købet er så lækre, som dem fra House Doctor, så er det jo bare endnu bedre!

House Doctor æsker til ethvert formål.

House Doctor har denne gang tænkt i andre størrelser og faconer end de normalt gør. Du finder denne gang udover firkantede æsker også runde æsker og æsker med ruminddeling. Derudover kan du også få æsker med rude og dokument æsker.

Facebook folket har talt.

Jeg lagde en rundspørge ud på min Facebook side, for at høre om folk helst vil købe House Doctor æsker i sæt, eller de selv helst vil blande æskerne på kryds og tværs. Der kom et entydigt svar – Man vil helst kunne blande æskerne, så det er nu muligt hos Oline Art.

House Doctor æsker

House Doctor æsker

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting