Økologisk babytøj fra Living Crafts

Vidunderlig økologisk babytøj fra Living Crafts

Vidunderlig økologisk babytøj fra Living Crafts

Så er alle de nye varer fra Living Crafts vinterkollektion i økologisk babytøj endelig i butikken – med en smule forsinkelse :)

Farverne er holdt i lilla og petroleum, marine og bordeaux – rigtig flotte dybe farver – og der er både økologisk børnetøj og babytøj. Vægten ligger på de mere eksklusive  basisvarer, som superlækre frotté natdragter med fødder i de moderigtige farver, bodyer med søde striber og polkaprikker, bukser , trøjer og flotte stribede heldragter med trykknapper.

Det er Living Crafts 2. sæsonkollektion, og den er rigtig vellykket – farverne er perfekte og snittet er smart og praktisk. Delene kan kombineres på kryds og tværs og de små billeder går igen på alle modellerne i form af applikationer, broderier eller små tags.

Du kan se hele udvalget af økologisk babytøj hos Ko og Ko – økologi til børn!

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting