Komposterbare potter – så har jeg set det med!

pink-becopotty-babypotte-16Se de fede komposterbare potter der er kommet i butikken fra engelske Becothings! Hvordan kan du leve uden???

Potterne får i 3 flotte farver:

Becopotty babypotterne er lavet af bambus og risskaller – der ellers ville være betragtet som affald – det er fintrevet og siden blandet op med et komposterbart limstof. Massen er siden hældt i opvarmede forme og afkølet, så der til sidst er stærke, modstandsdygtige potter tilbage.

Inden døre holder babypotterne fint til lang tids brug, men hvis du efter endt brug smider din Becopotty på komposten bliver den langsomt nedbrudt. Det tager ca. 2 år, så er den helt væk – uden at efterlade sig skadelige rester.

En sjov idé er at lade barnet selv grave sin Becopotty ned i haven og så yndlingsblomsterne i den – potten vil efterhånden bliver nedbrudt mens den gøder blomster og planter i haven.

Jeg elsker gennemtænkte bæredygtige ting, jeg elsker når der er nogen der har taget sig den tid det tager at gå hele vejen og tænke innovativt. Der er så meget der kan gøres bedre, renere  – og for den sags skyld sjovere. Og Becopotty´en er et rigtig godt eksempel på spændende innovativ tænkning tilsat en lille dosis humor og hjerte…

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting