Skønt at få ryddet op!

Så starter udsalg på økologisk babytøj og børnetøj i morgen – og det bliver skønt at få ryddet op i alle gemmerne :)

Der er både en masse sæsonvarer fra Green Baby, Kite Kids og Living Crafts – og andre varer, hvor der kun er få tilbage, der bare skal ryddet op og væk. Udover en overordnet kategori med alle økologiske udsalgsvarer samlet er der 5 kategorier med rabatter fra 20% til 60%.

Det er nødvendigt indimellem at få ryddet op og holde udsalg – ren feng shui og en dejlig lettelse at kunne sige farvel til alle de halvtomme kasser, der bare står på spring for at blive fyldt med nyt økologisk børnetøj og økologisk babytøj

Udsalg på økologisk børnetøj og babytøj hos Ko og Ko

Udsalg på økologisk børnetøj og babytøj hos Ko og Ko

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting