BumGenius Flip – nu med velcrolukning

Nu kan du endelig få BumGenius økologiske Flip-stofble med velcrolukning – indtil videre i to farver; himmelblå og creme.

BumGenius Flip - nu med velcrolukning

BumGenius Flip - nu med velcrolukning

BumGenius Flip har gået sin sejrsgang over det ganske danske land, og det med rette. Det er en genial og utroligt fleksibel stofble der oveni hatten har en rigtig god pasform. Det er såkaldte AI2 stofbleer der består af en onesize blebuks og en firkantet stofble i tyk 3-dobbelt økologisk bomuldsjersey der passer til.

Men det mest geniale ved BumGenius Flip er ikke systemet med blebuks og ble der passer til – det har vi i og for sig set før… Det geniale er at du også kan få engangsindlæg der passer til, så når I skal på tur kan I gribe at par engang-indlæg med og systemet fungerer som en mellemting mellem en stofble og en engangsble.

Ko og Ko har indtil nu kun forhandlet BumGenius Flip med trykknaplukning, men nu kan du også købe den med velcrolukning til samme pris. Om man skal vælge det ene eller det andet er en smagssag; velcro en nemmere at justere helt perfekt – men den kan også komme til at rive lidt på det sarte maveskind.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting