Algefjerner

Efter 2 dage

Efter 2 dage

Kom algerne til livs..!

Hvert forår og hvert efterår er det det samme. Vi med hus og have rammes og generes af grønne alger som sætter sig fast på fliserne, havemøblerne, tagene og i drivhuset. Hvert år skal vi på den igen for at få algerne væk igen.

De grønne alger skader vores hustage, men i stedet for at betale et par tusind for at få et firma til at fjerne algerne, kan man let fjerne dem selv.

Firma Reinholt har udviklet en professionel algefjerner, som de kalder Decion 9,9 %, som fjerner algerne, bare ved at sprøjte algefjerner på de angrebne områder f.eks. med en simpel havesprøjte. Algerne dør i løbet af 1-2 dage, bliver grå og slipper deres greb i underlaget og når den næste regnbyge kommer forbi, skylles de døde grå alger bort.

Decion algefjerner kan købes på nettet hos DEXUS, som endvidere har vist en række før / efter billeder, så man direkte kan se effekten ved brug af denne effektive algefjerner. Klik her for link til Decion algefjerner.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting