Gode råd om møbelpleje

Møbelpleje

Møbelpleje

Møbelpleje

Hos DEXUS får vi ofte spørgsmål om opfriskning af gamle møbler, ringe fra flasker og overflader der er blevet matte. Men der er ikke noget entydigt svar på hvordan pletterne fjernes og overfladen friskes op, for det afhænger af overfladen. Er bordpladen rå og ubehandlet, sæbe- eller oliebehandlet eller står overfladen lakeret.

Louise skriver til DEXUS, at deres spisebord i lakeret palisander har ringe fra flasker og er mat i overfladen og vil gerne vide hvilken olie hun skal bruge. Er der ringe fra flasker er den øverste tynde lakering helt sikkert slidt ned, men porrerne i træet er stadig lakeret, så en olie kan ikke trænge igennem. Derfor er DEXUS gode råd til Louise, at hun skal polere bordet med et polish produkt, French Polish som passer til netop palisander. Foruden det gode råd følger en forklaring på hvordan man polere et møbel.

Det kan være vanskeligt, at vurdere hvilken behandling man skal give sine møbler og desværre hører vi ofte om stærke rengøringsmidler som i god tro er blevet brugt. Hos DEXUS svarer vi gerne på spørgsmål omkring møbelpleje, der findes ingen forkerte spørgsmål og vi har hørt om lidt af hvert. Skriv til info@DEXUS.dk fortæl hvilken type møbel du har, hvilken træsort, hvor gammel det er og hvilken overfladebehandling det har fået. Ud fra disse oplysninger kan vi hjælpe dig godt på vej. Måske behøver du ikke skrive til os, for på vores hjemmeside ligger der allerede en række gratis råd i DEXUS Pletleksikon .

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting