En god oplevelse…

tegning sejlsport

Medaljer til sejlsport

Da vi stod og skulle finde medaljer til vores lokale regatta fandt vi netbutikken billige pokaler efter en google-søgning. De havde både de medaljer med gravering vi skulle bruge, og et hav af andre præmie-ting. Vi kunne bare plotte den tekst ind vi ville have og på nogle dage fik vi leveret lige det vi skulle have.

Vi skulle egentlig ikke have en pokal – men det endte alligevel med at regattaen nu har en fin vandrepokal, sådan kan det gå :)

Det er ikke første gang jeg handler på nettet – men der var nu nogle af de mere garvede i klubben der lige skulle overbevises om nethandlens fordele – og vi fik en rigtig god oplevelse hos BilligePokaler.dk – eller billige polakker, som der var en der kom til at kalde butikken :)

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting