Stofbleer vs engangsbleer

Jeg havde en snak med en kunde om engangsbleer og stofbleer – og hun nævner at stofbleer jo ikke suger mere generelt end engangsbleer og jeg svarer at nej, de suger anderledes…og det slår mig at jo netop er det de gør. Og det er det der er den store forskel – eller i hvert fald en af dem.

Engangsbleer indeholder de her superabsorberende stoffer, der skal sørge for at holde babynumsen og ble tør. De superabsorberende stoffer opsuger ikke bare tis og afføring, men også en del af hudens naturlige fugt – hvilken stimulerer huden til at producere mere fugt. Det vil sige at en brugt engangsble indeholder BÅDE tis OG den væde der kommer direkte fra huden.

Stofbleer indeholder ingen kemiske superabsorberende stoffer og stimulerer derfor ikke huden til at overproducere fugt – og som følge af det vil en brugt stofble kun indeholde tis/afføring.

Dermed vil du godt kunne opleve at en godt sugende stofble bedre kan holde dit barn tørt end en engangsble…

Læs mere om stofbleer HER

og se Ko og Ko´s udvalg af stofbleer HER

…og vil du vide mere om stofbleer må du altid gerne slå på tråden eller sende en besked HER.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting