Helleborus ‘Winter Sunshine’ – lige hvad jeg har brug for…

Julerose 'Winter Sunshine'

Julerose 'Winter Sunshine'

I’m not quiet dead, I think I’m getting better…

 Jeg har anet forårssolen, det er tid af vågne af dvalen – utroligt hvad forårssolen – og en sending juleroser – kan gøre.
Nu er det tid, nu tror jeg på det – vinterens tunge dyne af sne må vige for forårssolens stråler. Jeg vover det – stikker næsen udenfor og kræver forår.  Nu!
 
Wow… jeg havde næsten helt glemt det, hvordan synet af de første juleroser kan sparke foråret i gang. De er ganske enkelt så smukke, at de kan smelte sneen omkring sig, eller i det mindste tiltrække sig opmærksomheden fra sneen og få mig til at tro, at der vitterlig er forår på vej.
 
Det er juleroser af ericsmithii typen, der lige er landet, og de kan virkelig tage vejret fra mig – og de skal være så hjertelig velkomne, når det nu er flere måneders sne, vi taler om. 

Helleborus x ericsmithii ‘Winter Sunshine’ er en af dem, og ‘Winter Sunshine’ lever virkelig op til sit navn. Denne vidunderlige julerose kan kalde solen frem en vinterdag. Og noget af det jeg virkelig elsker ved disse ericsmithii juleroser er, at blomsterne bare bliver smukkere og smukkere for hver dag, der går. Det er en fornøjelse at følge blomsternes forvandling – fra hvid til rosa til fantastisk – det kan man da kalde at ældes med ynde! 

Hvem der bare var en julerose!

 

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting