En sand guldgrube…

Jeg føler mig som en af de gamle guldgravere her med min guldkorns-givende kundeundersøgelse… Der er allerede kommet en masse spændende inputs til hvad der mangler og hvad mine søde kunder gerne vil kunne købe hos Ko og Ko. Jeg havde nok en forestilling om hvad det er, men jeg har da fået åbnet øjnene for andre ting – ting jeg ikke lige havde tænkt på :)

Det er simpelthen fantastisk at kunne logge ind i kundernes bevidsthed og få direkte adgang til hvad det er de gerne vil have/kunne få. Jeg har lavet kundeundersøgelser et par gange, og hver gang går jeg mange gange rigere derfra ( nu tænker jeg mest på viden, ikke så meget økonomi, haha:) ) og ligesom den der tur i svømmehallen, tænker jeg “hvorfor gør jeg det dog ikke oftere”

KOM I GANG MED AT SPØRGE – DET ER SUPERVÆRDIFULDT OG NEMT! :)

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting