Kundesurvey hos Ko og Ko

 

confused-monkey1Har lavet en lille kundeundersøgelse på netbutikkens hjemmeside, for at finde ud af, hvad der mangler i sortimentet…hvad det er kunderne vil ha`. Jeg ved det jo egentlig godt, i hvert fald til dels, mere almindeligt tøj og jeg er da også på udkig.  Så nu har jeg taget grisen ved trynen og spurgt hvilke mærker og varer kunderne gerne vil se i butikken – og der er allerede en god portion svar og ønsker om specifikke mærker.

Kundeundersøgelsen kører indtil d. 10/12, så jeg håber der kommer rigtig mange svar endnu, så jeg har noget at handle ud fra – og selvom det her ikke er netbutikken, må du meget gerne give dit besyv med – der er lige et link her…

SPØRGESKEMA

Jeg har brugt programmet fra www.surveymonkey.com – det er gratis at tilmelde sig og supernemt at bruge. Og tilbagemeldingerne er uvurderlige…:)

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting