Woolly me – købe uldundertøj med 20% rabat

Woolly me er en storkøbs-shop med økologisk uldundertøj til børn og voksne – køber du over 20 dele samlet får du 20% rabat. Ganske enkelt og gennemskueligt! :)

Butikken er et samarbejde mellem to firmaer, der begge er velsonderet på øko-uldmarkedet.

  • Naturlig Beklædning, der “til daglig” sælger økologiske uldvarer, strikkegarn og filtet kunsthåndværk både via den fysiske butik i Bramslev Bakker ved Hobro og via netbutik. Naturlig Beklædning drives af Anne Bak Markers, økologisk fåreavler og kunsthåndværker.
  • Netbutikken Ko og Ko, der drives af Mette Òsland Pedersen og som har haft økologisk uldundertøj i sortimentet siden opstarten i 2007. Ko og Ko sælger – udover uldundertøj – hovedsageligt stofbleer og ammegrej.

Hos Woolly me kan du få vinter-undertøj i økologisk uld samt i økologisk uld med silke – og til både børn og voksne. Butikken henvender sig til alle der bruger uldundertøj i den kolde tid; ude-idrætsforeninger, børnehaver og andre institutioner og naturligvis også store familier eller venner der vælger at bestille sammen.

Se udvalget af:

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting