Hans Bølling

 

Den danske kunsthåndværker og designer Hans Bølling har i sin karriere tegnet alt fra små dukker, møbler, lejlighedskomplekser til rådhuse. I denne sammenhæng er det de populære træfigurer Anden og Ællingen, som skal fremhæves.

 

Inspirationen til Anden og Ællingen var den klassiske og “næsten” verdensberømre historie om en politimand, som på et stærkt trafikeres vej i København stopper trafikken, for at en andemor med hendes ællinger kan passere gaden. I samme øjeblik opfanger en fotograf episoden, og fotografiet kommer på forsiden af avisen og senere bliver motivet trykt på plakater.

 

Hans Bøllings klassiske træfigurer kan købes i udvalgte specialbutikker, herunder Fjordbutikken i Hobro og i den tilknyttede webshop.

KLIK HER for flere billeder fra Fjordbutikken

 

Comments are closed.