Undertøj i uld til børn og baby – perfekt til årstiden

Uldundertøj til børn fra tyske Engel Natur

Uldundertøj til børn fra tyske Engel Natur

Lige nu er den helt rette tid at gå i gang med uldundertøj til dine børn – lige nu hvor det er fugtigt og køligt uden for og hvor forkælelserne bare står i kø for at angribe alle og enhver! :)

Børneundertøj i uld har en masse fordele fremfor børneundertøj i f.eks. bomuld. Det er lunt og holder sig lunt selvom det bliver fugtigt – ulden kan optage 30% af sin egen vægt i væde uden at føles klam eller kølig. Væden ligger indkapslet i ulden og f¨r stille og roligt lov at fordampe.

Derudover isolerer uld rigtig godt – og bliver det blandet med silke har du et superbt produkt, der er superblødt og samtidig rigtig dejligt varmt. Meget uldundertøj til børn og baby laves i dag af den bløde uld og silke blanding, og det er et rigtig godt valg. Et produkt jeg dog ikke vil anbefale er blandingen af uld og bomuld – da bomulden hæmmer uldens vigtigste egenskaber og mere eller mindre gør dem ligegyldige…og hvorfor så vælge uld. Der er naturligvis forskel i kvaliteten på uld/bomuldsblandinger, og det billige giver dig kun en dårlig uldoplevelse og er i mine øjne næsten værre end ingenting da du får falsk tryghed.

Ko og Ko forhandler økologisk uldundertøj til baby og børn fra tyske Engel Natur – et firma der er kendt for supergod kvalitet og materialer man til enhver tid kan stå inde for. Al deres uld og bomuld er ren økologisk merinould, deres silke er konventionel men skånsomt produceret.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting