Stort udsalg hos Ko og Ko!

Vi har lige startet vores – til dato – største og mest omfattende udsalg på økologisk babytøj og børnetøj med masser af varer sat ned med 30-60%

Babysæt med kjole og bloomers i økologisk bomuld

Babysæt med kjole og bloomers i økologisk bomuld

Hovedparten er sæsonvarer fra engelske Green Baby og Kite Kids – alle sommervarerne fra foråret er sat ned med 40%. Det giver en masse muligheder for at få fyldt skuffer og skabe med lækkert økologisk børnetøj til små penge.

Udsalg på Kite Kids  økologisk børnetøj: Kite Kids er økologisk børnetøj til de lidt større børn og fås helt op til str. 10-11 år. Det er meget gennemført og holder utroligt godt i brug og vask. Priserne er generelt i den lidt højere ende, men du får børnetøj der holder…også til barn nr. 2 og 3.

Udsalg på Green Baby babytøj:  Green Baby er økologisk babytøj og børnetøj til de mindre børn op til 4-5 år. Priserne er mere i middellejet og tøjet er i friske farver og søde snit. De bruger meget af de bløde stoffer som isoli, jersey og andre strækstoffer, men har også en stribe flotte modeller i lærred og denim.

Udover Kite Kids og Green Baby er en lang række andre varer; både økologisk børnetøj, stofbleer og tilbehør sat ned med 50-60%. Så der er masser af økologisk børnetøj på udsalg med supergode rabatter og vi glæder os til at pakker en pakke til dig :)

Og hvad får vi, som butik, ud af det…PLADS! Når de nye vintervarer begynder at vælte ind nytter det ikke at hylderne er fyldt med kortærmede t-shirts og shorts :) Og som en ekstra bonus er det ren feng shui at få ryddet op på lageret!

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting