Håndsæbe, Fjordbutikken

Håndsæbe fra Badeanstalten

Håndsæbe fra Badeanstalten

Fjordbutikken har i flere år været den forhandler i Danmark med det største sortiment af friskskåret håndsæbe.

Vi har altid vidst, at Badeanstaltens produkter er i top kvalitet og heldigvis har vi mange faste kunder både i vores butik og webshop, som bekræfter dette ved at købe produkterne igen og igen. Men fra en helt uventet kant er der nu kommet en hel ny anerkendelse og uden sammenligning, den største anerkendelse man kan få.

Badeanstalten får Royalt besøg af Hendes Majestæt Dronningen. På regentparrets besøg i Nordjylland i maj 2011 skal Dronningen besøge Badeanstalten i Brønderslev. Udvælgelses processen har været lang og mange firmaer har været inde i billedet, men Dronningens interesse for et godt håndværk har helt sikkert være medvirkende til, at netop Badeanstalten blev valgt. På TV har vi tidligere set, at Dronningen til overnattende gæster lægger særlige sæbestykker frem, så hun ved helt sikkert hvad hun taler om.

Vi er stolte i Fjordbutikken over, at vi kan levere Badeanstaltens komplette sortiment af håndsæbe, saltskrub, creme og andre produkter.

Klik her for link til Badeanstalten, håndsæbe

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting