Bach ugler (Produktet er udgået)

Ugler fra Fjordbutikken

Ugler fra Fjordbutikken

40 Ugler

Aldrig har temaet ugler været så stort som nu. Ugler på t-shirts, smykker, tasker, punge og meget andet. Uglerne er overalt og de sidste skrig er de utrolige dekorative ugler i metal, som netop er blevet introduceret i Fjordbutikken i Hobro og på Fjordbutikkens website.

 

40 forskellige ugler

Uglerne fra Bach er fremstillet i metal i fire forskellige størrelser og dertil kommer det helt utrolige antal farvevarianter. Kunstneren bag Bach uglen følger trenden og udvalgt 10 af tidens helt rigtige farver, så uanset om du er til turkis, lille, orange eller en anden modefarve er uglerne tilgængelige. Med fire størrelser og ti farver giver det de helt utrolige 40 varianter.

 

Det er vanskeligt, at udpege en enkelt favorit farve, og Pia fra Fjordbutikken fortæller da også, at de fleste ugler bliver solgt i grupper af to eller tre og ofte i to forskellige farver. Den sidste handel, før denne artikel blev skrevet, var en uglepar med en lille lilla ugle og en stor sort ugle. Pia fortæller endvidere, at næsten alle farve kombinationer fungerer, hvilket skyldes de stærke farver og det farvetoningsmønster der er valgt.

 

Bach ugler til årets studenter

Visdom kædes i historien tæt sammen med ugler. Flere institutioner anvender således uglen som visdommens symbol og derfor er det også blevet studentens stærkeste symbol helt på lige med studenterhuen. Derfor er Bach uglen den stærkeste symbolske gave en student kan ønske sig.

Se alle uglerne her … KLIK

Comments are closed.