CupCake smykker

CupCale øreringe

CupCale øreringe

Cupcakes må siges, at have fået en ”come back” af helt uset størrelse og 2010 var et stort år med CupCakes men Fjordbutikken spår, at 2011 bliver endnu større . Muffins hedder de dekorative kager på godt dansk, men skal de unge mennesker i tale, hedder de cupcakes.

Cupcakes er naturligvis kager, men de skønne kager har inspireret både børnetøjs- og smykkefabrikanter til at frembringe nogle flotte nye designs og produkter. Fælles for alle cupcakes er de friske, klare og glade farver.

Fjordbutikken er i dag en af Danmarks førende forhandler af Cupcake smykker. Du kan både i butikken og webshoppen vælge både øreringe, ørestikker, fingerringe, armbånd og halskæder med de farverige og dekorative kager.

Aktuelt har Fjordbutikken omkring 50 forskellige smykker på lager og flere er på vej.

Fjordbutikken fortæller, at mange piger med jævne mellemrum besøger butikken for at checke om der skulle være kommet nye smykker hjem siden sidste besøg. Og med god grund for hver 14. dag kommer der nye leverancer. Cupcake smykkerne er utrolige populære og i 2011 vil mange piger bære smykkerne både på deres konfirmationsdag og igen på blå mandag.

Link til Fjordbutikkens smykker

2 Responses to “CupCake smykker”

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting