Hallo Google, jeg er her…

PICT0374

Om at blive kendt…

En webshop starter som lille, meget lille. Ingen bortset fra de nærmeste venner og bekendte kender til det arbejde, der er lagt i at få hele projektet op at køre. Undervejs skal der tages stilling til 100-vis af ting, ting man i sin vildeste fantasi aldrig havde drømt om.

Arbejdet med tekster (de rigtige i forhold til søgemaskiner), priser (de rigtige, så der kan tjenes penge), PBS (Dankort og andre kreditkort), foto (som kan overbevise kunderne) og det generelle layout tager måneder inden webshoppen kan gå i luften.

 

Jeg er færdig og hvad så?

Men hvad gik der galt. Vores webshop eller profil side er uploaded på internettet, men ingen finder vej til vores fantastiske side, som vi ellers har lagt så stort arbejde i. Hvad har vi gjort galt? Ikke nødvendigvis noget.

Det handler om at blive indekseret. Google og andre søgemaskiner scanner med jævne mellemrum de servere hvor vores hjemmesider og shop ligger hosted. For de store websites, med flere daglige opdateringer sker dette dagligt, men for nye og døde hjemmesider kan der let gå en måned mellem hver Google indeksering.

 

Link building

Man kan øge Googles interesse ved at lave link building hvilket vil sige, at få sider som for Google er interessante til at linke til den side som har svært ved at komme i gang. Ved nu i denne artikel, at nævne www.munkholminfo.dk og lave et link til siden Munkholm blevet lidt mere interessant for Google, der er blevet lavet en lille link building.

Der er ingen faste terminer for hvornår Google eller andre søgemaskiner kikker forbi. Munkholminfo blev således ikke indekseret de første 30 dage, hvor imod www.YAZ.dk blev indekseret efter bare 4-5 dage. Det gode råd til dig med den nye hjemmeside er link building kombineret med lidt tålmodighed.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting