En genial kombi – BumGenius Flip

BumGenius Flip stofbleer - her startpakke med 3 indlæg

BumGenius Flip startpakke med blebuks og 3 indlæg

BumGenius nye Flip stofbleer er nogle af de mest fleksible stofbleer jeg endnu har haft fingrene i…

BumGenius Flip har en masse gode punkter…
  • den er onesize
  • den er nem at justere og bruge
  • den fås med mange typer indlæg
  • den er superøkonomisk
  • og den fås i mange flotte farver

De forskellige typer indlæg:

Indlæg i økologisk bomuld – tykt firkantet indlæg i dobbelt økologisk bomuldsjersey. Indlægget skal foldes inden brug hvilket gør at det tørrer forholdsvis hurtigt. Det er dejligt blødt og passer til både store og små.

Stay Dry indlæg – indlæg til Flip´pen i supersugende polyester. Består af 3 lag tyk polyester-frotte og et lag inderst mod huden i blød microfleece. Polyesteren er ikke særligt økoøko, men det suger rigtigt godt og transporterer fugten væk fra huden. Det gør det til en godt natindlæg – hvis du ellers er til det syntetiske…

Engangsindlæg til Flip – her er det jeg synes bleen bliver rigtig smart! For selvom et engangsindlæg bliver smidt ud som en engangsble, så er det sørme nemt når man er på tur :) Engangsindlægget består hovedsageligt af fluff udvundet af træmasse og det er tilsat ca. 3% af de superabsorberende salte, man kender fra almindelige engangsbleer. Indlæggene er ublegede og fylder ikke meget, hverken i bleen eller i skraldespanden.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting