Sweater Stone

Fjern fnug og fnuller

Fjern fnug og fnuller

NYHED i Danmark

Webshoppen DEXUS kan nu præsentere et helt unikt produkt, som kan erhverves for små penge og kan lette arbejdet for de mange, som kæmper med fnug og nuller fra hjemmestrikkede trøjer og andet tøj og tekstiler. Produktet hedder Sweater Stone og stenen fjerner fnug og nuller fra uld, linned, bomuld, velour og ruskind i et enkelt snuptag.

Hvad er en Sweater Stone?

En Sweater Stone er en lavasten, meget let og meget hullet. Sweater Stone minder, når man kikker på den, om en helt almindelig grydesvamp, den har samme størrelse, men farven er forskellig, den er sort. Stenens overflade stenet, ujævn og en lille smule kantet.

Vejledning.

Start med at lægge tøjet på et glat underlag og stræk det ud for at undgå folder. Tag stenen i hånden og kør den let hen over tøjet, og se hvordan fnug og nuller sætter sig fast i stenen. Når du har kørt en par gange over stoffet kan det være nødvendigt, at fjerne fnuller fra stenen. Ikke alt fnuller sætter sig fast i stenen, men fnulleret løsnes og kan enten fjernes med en fnugrulle eller børstes bort med fingrene. En Sweater Stone skader ikke tøjet, men det anbefales at for en sikkerheds skyld prøver stenen af på et ikke synligt sted. Det anbefales, at Sweater Stone ikke anvendes til behandling af glatte stoffer af kunststof og silke.

Klik på dette link til engelsk hjemmeside, og se der hvordan hvor man omhyggeligt i ord og billeder viser vist hvordan en Sweater Stone fungerer. På hjemmesiden er der ”før” billeder af en strikket trøje, billeder som viser hvordan stenen anvendes og endelig billeder som viser hvordan den strikkede trøje ser ud efter behandling med Sweater Stone og fnugrulle.

I Danmark kan du købe den effektive Sweater Stone i webshoppen DEXUS.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting