Resultater fra kundeundersøgelsen

Så er kundeundersøgelsen helt afsluttet og der er faldet rigtig mange gode svar – du får lige et lille overblik her :)

Der er en lille overvægt der kommer hos Ko og Ko for at købe økologisk babytøj, men de andre kategorier; økologisk børnetøj, stofbleer og andet tilbehør er godt med.

Hvad angår varesortimentet er er der nogle få der “tit mangler noget”, men ellers er, en enkelt er slet ikke tilfreds – de resterende 90% er enten helt tilfredse, eller synes det er “sådan…OK”. Det vil naturligvis aldrig være muligt at give alle alt det de gerne vil – men heldigvis var der knyttet en mulighed for at sige hvad der manglede, og der kom en masse supergode ønsker. De fleste er helt specifikke, og nemme at opfylde :)

Rigtig mange svarede på hvad de gerne ville kunne købe mere af – ikke overraskende var det mere økologisk børnetøj til hverdag, men også mange efterlyste tøj til voksne..så det må jeg jo nok hellere gøre noget ved. Der kom idéer til en del mærker og der et noget af det jeg skal kigge på her i begyndelsen af det nye år. Forslagene var bl.a. Green Cotton, Naturapura, atvig, Norlie, Engel og Serendipity. Kravene til at det er økologisk børnetøj og ikke blot øko-tex holder naturligvis, så ikke alle forslagene bliver undersøgt nærmere.

Som det sidste spurgte jeg til om I var tilfredse med at handle hos Ko og Ko, og det var rigtig skønt at finde ud af at stort set alle har været rigtig glade for at handle her – tak for den ros!

Her i det nye år vil jeg tage undersøgelsesresultaterne frem og får kigget det hele grundigt igennem og undersøgt hvor det er jeg skal sætte ind – og som jeg nævnte i nyhedsbrevet er der en overraskelse på vej til foråret, men det hører I mere om til den tid, der er endnu for mange løse ender :)

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting