Hvor bliver vi kloge :)

 

adwords_logoJamen jaman vi bliver jo så kloge at vi ender med at kunne undvære hovedet, hehe…

Vi havde fået Louise Elgaard fra Webpeople til at komme og holde et næsten one-on-one kursus i Google Adwords – eller rettere one-on-four, med fare for at lyde kinky – men vi fik en mulighed for at få kigget på vores egne kampagner, i stedet for generelt.

Det der nok gjorde mest for mig var opdagelsen af vigtigheden af landings´-sider. D.v.s. jeg har ikke været i tvivl om at de var vigtige og at Adwords kampagnerne skulle føre folk et relevant sted hen, men Louise foreslog at lave specialdesignede landingssider. Sider der måske ikke ellers er synlige i butikken, men passer lige til de søgeord og det indhold der er i annoncerne. Jeg har lagt mest arbejde i valg af søgeord og annonceindhold – og så sendt kunderne ind på det relevante varekort eller vareliste. Men Louise fik mig til at glimte mulighederne hvis man også får gennemarbejdet de sider folk lander på…hmmm, det summede helt i hjernen og fingrene for at komme i gang og få tingene bedre gennemtænkt.

Jeg har efterhånden været på rigtig mange kurser i det ene eller det a1_995x235andet, men hver gang sidder jeg tilbage med nogle helt konkrete spørgsmål, der ikke lige blev tid til – det blev der her og jeg fik vist svar på det hele…for nu :)

Noget af det jeg synes var rigtig godt ved Louise og hendes tilgang til tingene, er at hun ved siden af sit webbureau driver en netbutik, Wondersport, for at have en legeplads og et sted at prøve tingene af.  Og jeg kan rigtig godt li´folk der ikke har sådan cool check på det hele – bestemt ikke at forstå at der ikke var check på tingene, for hun er rigtig dygtig, men på en god jysk måde :) 

Det er fedt når man kan bruge netværket på den her måde – vi kommer sikkert de næste par gange til at sidde og snakke om netop de erfaringer vi hver især har gjort os, og hvad var det nu lige hun sagde om det og det…

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting