Naturlig hårfarve

 

Henna naturlig hårfarve

Henna naturlig hårfarve

Vi oplever en stærk stigning i efterspørgslen på naturlige produkter for farvning af hår, men vi må ærligt erkende, at de naturlige produkter kun udgør en meget lille del af det store marked for hårfarve. Mange supermarkeder har et stort sortiment af konventionelle kemisk fremstillede hårfarvningsmidler og kun få eller slet ingen tilbyder naturlige produkter, så det samlede antal af solgte kemiske fremstillede hårfavningsmidler er mange gange større end naturlig hårfarve. Det er vanskeligt som forbruger at vælge et naturligt alternativ, når det enten ikke er til stede eller gemmer sig på nederste hylde.

Vi har set talrige eksempler i artikler i aviser, blade og set indslag på TV som beskriver og viser billeder af de kraftige allergiske reaktioner, som den kemiske hårfarvningsprodukter kan give. Store sår i hårbunden og ansigtet er desværre en risiko, man tilsyneladende må løbe når disse produkter vælges.

Men der findes alternativer. Henna hårfarve er et naturligt og kemikaliefri produkt, som lægger sig som en hinde omkring håret og plejer håret i stedet for at skade det. Henna hårfarve kan købet i mange helsekostbutikker, på nogle apoteker og i specialbutikker som f.eks. Fjordbutikken i Hobro og i udvalgte webshops. Henna hårfarve fås i mange forskellige farver.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting