Beauté Pacifique giver os D-vitamin

Beauté Pacifique Dagcreme med D-vitamin

Beauté Pacifique Dagcreme med D-vitamin

D-vitaminet er vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk for styrkelse af vores knogler, muskler og ikke mindst vores immunforsvar.

De fleste vitaminer og mineraler, vi behøver fås gennem vores mad, drikke og de ekstra vitaminer og mineraler mange spiser, men D-vitamin mangler. D-vitamin gennem kosttilskud er stærkt begrænset i lovgivningen og eksperterne er uenige om de risici, der er forbundet med oral indtagelse. Det danske firma Beauté Pacifique, som er kendt for deres banebrydende udvikling af hudpleje produkter, har udviklet både en dagcreme og en bodylotion som begge repræsenterer et reelt gennembrud inden for hudpleje. Med Beauté Pacifique produkterne er det muligt at tilføre huden helt naturlig D-vitamin, som huden ikke selv danner. D-vitamin dannes kun i huden og den nyeste forskning konkluderer, at underskud af D-vitamin i huden, kan fører til meget alvorlige sundheds-problemer.

Beauté Pacifique ansigtscremen har både et højt indhold af A-vitamin og D-vitamin og sammem med Beauté Pacifique bodylotion får huden et ekstraordinært supplement i forhold til det D-vitaminen solen danner i huden.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting