Beauté Pacifique, en dansk succeshistorie

 

Beauté Pacifique en dansk verdenssucces

Beauté Pacifique en dansk verdenssucces

Beauté Pacifique er navnet på det mest succesrige danske hudpleje produkt på markedet. Vi kan selvfølgelig nævne navne som Ole Henriksen og Rønsbøl, men Beauté Pacifique fra Hadsund har fået stor international succes og sælges i selv så fjerntliggende lande som Australien, Canada og USA. Beauté Pacifique har opnået deres store anerkendelse i kraft af nogle unikke produkter, testet af og udviklet i samarbejde med førende hudlæger i både Danmark og udlandet. Samtidig har Beauté Pacifique valgt, at prissætte deres produkter på et lavere niveau end f.eks. de store franske mærkevarer.

Beauté Pacifique ønsker, som udgangspunkt at hjælpe alle med deres hudproblemer og et hudproblem kan for nogen være den naturlige ældningsproces. Produkter gør det imidlertid ikke alene. Forhandlere af Beauté Pacifique tilbydes kurser, så de, der er tættest på kunden, kan give en så god og reel rådgivning som mulig. En af de butikker, som har taget i mod dette tilbud er Fjordbutikken, hvor indehaver Pia Smidt er certificeret Beauté Pacifique Ekspert.

Pia driver i dag både Fjordbutikken, Østergade 12 i Hobro (Flyttet til Ane Kathrinesvej 2, Hobro) og webshoppen Fjordbutikken.dk og er i dag den eneste webshop, som kan tilbyde ekspert viden om Beauté Pacifique produkterne. Rådgivningen er anonym og foregår på e-mail. Pia kan ikke tilbyde telefonkonsultation, da Fjordbutikkens fysiske kunder samtidig skal ekspederes.

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting