Olivias tryllesalve – det rene trylleri til tør hud

Olivias tryllesalve - købe den hos Ko og Ko!

Olivias Tryllesalve – genial til tør og sprukken hud!

Olivias Tryllesalve blev til fordi Louise Marie Törnqvist havde problemer med at finde en god økologisk salve til babys røde hale, og gav sig til at eksperimentere med sin egen opskrift…og det kan vi alle så nyde godt af nu, for tryllesalven er virkelig en rigtig, rigtig god universalsalve.

100% økologisk
Olivias Tryllesalve indeholder kun 3 rene økologiske ingredienser – ingen fyldstoffer eller kemisk skidt. Den indeholder sheasmør, olivenolie og bivoks og har en dejlig mild duft af bivoksen.

Der er ikke tilsat duftstoffer, for – som Loui selv skrive på sin hjemmeside – selv økologiske æteriske stoffer kan virke som stærke allergener, så de hører ingen steder hjemme i hudplejeprodukter. Og det er jeg da kun helt og fuldstændig enig i!

Brug den til tør, slidt og sprukken hud
Tryllesalven er superfin til tør og irriteret babyhud, f.eks. en rød ble”hale”, tørre kinder osv. Men den er også rigtig fin til sprukne brystvorter – og det gode er at med de få økologisk ingredienser behøver du ikke tørre den af inden baby tager fat 😉

Og lige en ekstra bonus…den hverken svider eller klør – så bliver det simpelt hen ikke bedre end Olivias Tryllesalve!

 

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting