Nøden og den nøgne kvinde – en fortsat historie

Nøgen Jomfru, køb blomsterløg online hos Blomsten & Krukken

Nøgen Jomfru, køb blomsterløg online hos Blomsten & Krukken

Selv elsker jeg jo min have og er, som en passioneret blomsterelsker, altid på jagt efter nye og spændende planter. Så når jeg rundt om i fædrelandet spottede en planteskole, skulle jeg da lige se, hvad de havde at byde på, og hver gang blev jeg vældig skuffet, for sortimentet var stort set det samme alle steder.

Så da jeg selv fik chancen, skulle mine kunder selvfølgelig have mulighed for at købe spændende og anderledes planter!

Hmm… havde jeg tænkt lidt længere, havde jeg måske overvejet, hvorfor alle landets planteskoler kun handlede med de samme planter, men det gjorde jeg (u)heldigvis ikke.

Min debut fik jeg en påske. Ingen påske uden påskeliljer, og det skal være de små tete-a-tete. Og ikke fordi der skal siges noget ondt om dem – det er en rigtig dejlig plante med mange kvaliteter. Der er bare det ved det, at du ser dem alle vegne. Når jul og nytår er ovre – den 2. januar så er de her! For så er det påske – i hvert tilfælde lige om lidt, og du kan få dem, ja får dem nærmest smidt i nakken alle steder – i Brugsen, hos bageren, på tanken, i kiosken… Så når vi endelig når påske, så er jeg faktisk lidt træt… træt af tete-a-tete.

Men nu er der heldigvis andre dværg-påskeliljer at få, hvis man ellers opper sig lidt. Så jeg havde virkelig lagt mig i selen og skaffet hele 4 forskellige sorter dværg-påskeliljer. Og jeg glædede mig, kan du nok forstå, til den første kunde kom og spurgte efter små påskeliljer. “Så gerne.. hvilken slags skal det være?” svarede jeg og præsenterede stolt mit udvalg, mens jeg betragtede kundens ansigt skifte fra forventningens glæde til … ja, skuffelse!!! “Næh, det var nu ikke nogle af dem, jeg tænkte på, det er en anden slags jeg plejer at have.”

Og sådan lærte jeg så lektien om, hvorfor alle planteskolerne har de samme planter – det er ganske enkelt fordi de fleste mennesker vil have det, de altid har haft, og det som alle andre har!!!!

Og hvad fik jeg så ud af det? – følg med på bloggen…

Leave a Reply

NoFollow Plugin made by Web Hosting