Navneskilte i glas (Udgået hos os – se hkglas.dk)

Navneskilte

Navneskilte

Personlige skilte

Gadeskilte, navneskilte eller dørskilte, ja mange navne for det samme produkt. Fjordbutikken har i flere år haft et godt og tæt samarbejde med en glaskunstner, som kan trylle med glas og specielt formår hun, at overføre din idé til en unikt navneskilt.

Mange navneskilte er blevet lavet, så i stedet for at du skal designe dit eget skilt, så kan du på Fjordbutikkens hjemmeside se, hvordan andre navneskilte ser ud. Andre kunder har tidligere valgt navneskilte med navn og træer, huse, grise, hunde, katte, postkasser, blomster og meget andet.

Hvordan skal dit navneskilt se ud?

Find det navneskilt eller dørskilt som motivmæssigt ligger tættest på dine ønsker. Vi tager udgangspunkt i dette dørskilt og ud fra det laver vi de ændringer, som du synes, så også dit dørskilt bliver helt personligt.

Lidt om vores navneskilte / dørskilte:

  1. Fuldstændige vejrbestandige, da der kun indgår glas og rustfri stål.
  2. Alle vores navneskilte er lavet med to lag glas bændt sammen under høj temperatur.
  3. Glas falmer ikke, det tåler høje temperaturer og stærk frost.
  4. Navnene er brændt ind i glasset.
  5. Sammen med skiltet leveres raughplugs og skruer i rustfri stål.

Vi har har lavet navneskilte siden 2008, så vores erfaring sikre, at du får et skilt af høj kvalitet. Her er et link til Navneskilte på Fjordbutikkens hjemmeside.

NOTE: Der er ca. 10-14 dages leveringstid på navneskilte. Det er tidskrævende, at arbejde med glas, så foruden udskæring af figurer og andet, så er det nødvendigt med 2 x brænding, langsom nedkøling og en efterfølgende hærdning, når glasset skal monteres på den rustfrie stålpleje.

Comments are closed.